3 πραγματα που πρεπει να θυμασαι

by - 10:49 π.μ.



Η τελειότητα είναι κάτι που ως γυναίκες προσπαθούμε συχνά ...

Θέλουμε να είμαστε η καλύτερη συνεργάτης, η καλύτερη σύντροφος, η καλύτερη μαμά, η καλύτερη υπάλληλος, αλλά αυτό δεν είναι εφικτό. Κανείς δεν είναι τέλειος, στην πραγματικότητα, είμαστε γεμάτοι ελαττώματα. Καθώς μεγαλώνω,αισθάνομαι καλύτερα με το εαυτό μου. Ωστόσο, ήταν ένα μακρύ ταξίδι, γι 'αυτό ήθελα να μοιραστώ 3 πράγματα που πρέπει πάντα να θυμάστε:

1) Προσπαθήστε να μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους - Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι σε όλους μας αρέσει το instagram...Ωστόσο, είναι εύκολο να συγκρίνετε τον εαυτό σας ή τη ζωή σας με στις τέλειες φωτογραφίες που ανεβάζουν "οι φίλοι σας" στα social media. Ξεχνάτε, ίσως ότι οι περισσότερες φωτογραφίες που βλέπετε είναι τα ομορφότερα αποσπάσματα από τη ζωή τους ή η καλύτερη γωνία του σώματός τους. Γιαυτό επικεντρωθείτε στη δική σας τη ζωή!

2) Κάνε απολογισμό,σκέψου τι έχεις καταφέρει Ειλικρινά, όταν αναλογιστείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει, θα συνειδητοποιήσετε ότι κάνετε μεγάλη πρόοδο στη ζωή σας. Ίσως να τρώτε περισσότερα φρούτα ή να πάτε από τις σκάλες αντί για το ασανσέρ, ό,τι κι αν είναι - προσπαθείτε και αυτό είναι εκπληκτικό από μόνο του.

3) Η τελειότητα δεν υπάρχει  Για πολύ καιρό, ήθελα να είμαι η καλύτερη φίλη, η καλύτερη κόρη κ.ο.κ. Αλλά, τώρα συνειδητοποιώ ότι εξελίσσομαι, και είναι εντάξει ότι έχω πράγματα στα οποία μπορώ να βελτιωθώ. Μου δίνει ένα ακόμα λόγο να σηκώνομαι το πρωί!

Νομίζω ότι μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε και να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον να αγαπάμε τον εαυτό μας για αυτό που είμαστε, αντί για αυτό που δεν είμαστε.

You May Also Like

0 σχόλια