Πριν το γυμναστηριο

by - 8:09 μ.μ.


Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ χρειάζομαι κάτι να φάω προτού αθληθώ. Αν πάω απλά για χαλαρό περπάτημα ή γιόγκα, οκ , όμως αν κάνω αερόβια προπόνηση ή βάρη δεν θέλω να πεινάω...
Προφανώς, δεν θέλετε να φάτε τίποτα βαρύ. Το κλειδί είναι να φάτε κάτι εύπεπτο, και θα σας δώσει ενεργεία.
Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μοιράζομαι μαζί σας τους καλύτερους 3 ενισχυτές ενέργειας ώστε να αισθάνεστε έτοιμοι για την προπόνηση σας:

1. ΚΑΦΕ - ΝΑΙ ΚΑΦΕ!
Είναι εκπληκτικός πριν τη προπόνηση, προφανώς σας ξυπνά χάρη στην καφεΐνη, αλλά βοηθά επίσης να αυξήσετε το μεταβολισμό σας. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι αυξάνει την απόδοση, εστιάζει και μειώνει τον πόνο των μυών. Ένα διπλό espresso παρακαλώ.

2. ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΧΟΥΡΜΑΔΕΣ
Οι χουρμάδες είναι υπέροχοι πρίν την προπόνηση, καθώς χωνεύονται εύκολα δίνοντάς σας γρήγορα ενέργεια, 
Τα βούτυρα από καρπούς, όπως το φυστικοβούτυρο βοηθούν να απελευθερώνονται αργά οι υδατάνθρακες, ώστε να μην καταρρεύσετε στη μέση της προπόνησης σας. Είναι πολύ εύκολο και νόστιμο, ένα κουταλάκι φυστικοβούτυρο μέσα σε ένα χουρμά και έτοιμο το σνακ! Αν πάλι έχετε χρόνο, ψήνετε μερικές μπανάνες με  λίγο φυστικοβούτυρο βούτυρο.

3. ΝΩΠΗ ΓΥΡΗ ΜΕΛΙΣΣΩΝ
Τριάντα πέντε γραμμάρια γύρης (μια γεμάτη κουταλιά της σούπας) την ημέρα, καλύπτουν τις ημερήσιες κανονικές ανάγκες ενός ενήλικα σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία κ.τ.λ. Η μελισσογύρη είναι μια αναντικατάστατη πηγή από φυσικές πρωτεΐνες. Μάλιστα, είναι η πλουσιότερη φυσική τροφή όχι μόνο σε πρωτεΐνες αλλά και σε βιταμίνες, αμινοξέα, ζάχαρα, λιπαρές ουσίες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αυξηντικούς παράγoντες, ορμόνες, ένζυμα και άλλα άκρως απαραίτητα συστατικά για τον οργανισμό μας. Οπότε και ενέργεια σας δίνει και τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεστε! 

You May Also Like

0 σχόλια