5 υπερτροφες που πρεπει να ξεκινησεις να τρως καθε μερα

by - 12:52 μ.μ.


Έχω παρατηρήσει μεγάλη διαφορά στην ενέργεια και το δέρμα μου από τότε που πρόσθεσα αυτές τις υπερτροφές στην διατροφή μου έτσι σκέφτηκα ότι έπρεπε να τις μοιραστώ μαζί σας ...

ΣΠΟΡΟΙ CHIA
Αυτοί οι μικροσκοπικοί σπόροι είναι γεμάτοι με αντιοξειδωτικά, αμινοξέα και πρωτεΐνες που βοηθούν στην αναγέννηση του όμορφο δέρμα σας. Περιέχουν επίσης περισσότερο ασβέστιο από ένα ποτήρι γάλα! Αυτά είναι υπέροχο να τα εντάξετε στην καθημερινή διατροφή σας, μπορείτε να προσθέσετε μια κουταλιά της σούπας αυτών των σχεδόν άγευστων μικρών σπόρων στα smoothies σας, να τα βάλετε στο γάλα ή το γιαούρτι, ή να τα συνδυάσετε με φρούτα για να κάνετε μια μαρμελάδα.

ΜΑΥΡΟ ΡΥΖΙ
Τα άφθονα επίπεδα αντιοξειδωτικών στο μαύρο ρύζι βοηθούν στην καταπολέμηση των τοξινών και λοιμώξεων και ενισχύουν την αμυνα σας.
Μια αρωματική και πιο ωραία εναλλακτική λύση από το κανονικό ρύζι.

ΠΑΝΤΖΑΡΙ
Εξαιρετικό για τη διατήρηση του καθαρού αίματος μας, το οποίο βοηθά στη διατήρηση του ήπατος και των νεφρών σε κορυφαία κατάσταση. δύο από τα φυσικά συστήματα φιλτραρίσματος στο σώμα μας. Ένα τέτοιο ευπροσάρμοστο συστατικό.πέρα από το να το φάτε σε σαλάτα μπορείτε να το ψήσετε στη σχάρα ή ένας άλλος τρόπος είναι να το τρίψετε και να το βάλετε στο μείγμα για βάφλες, τηγανίτες, σε κέικ σοκολάτας για να τους δώσετε μια πλουσιότερη γεύση.

ΛΕΜΟΝΙΑ
Όλοι γνωρίζουν ότι είναι γεμάτα με βιταμίνη C, αλλά γνωρίζετε ότι είναι επίσης εξαιρετικά υψηλά σε κάλιο που βοηθά σε μια υγιή καρδιά. Καθαρίζουν από τις τοξίνες και συμβάλλουν στην εξισορρόπηση των επιπέδων του pH στο σώμα. Ξεκινήστε τη μέρα σας με λίγο χυμό λεμονιού σε ζεστό νερό, προσθέστε φέτες σε ένα μπουκάλι νερό για να πίνετε κατά τη διάρκεια της μέρας, στύψτε σε σαλάτες, ψάρι ή πάνω από πουρέ αβοκάντο σε φρυγανισμένο ψωμί.

ΣΚΟΝΗ ΜΑΚΑ
Αυτή η σκόνη είναι θησαυρός, πλούσια σε βιταμίνες Β, C και Ε είναι μια υγιή πηγή ασβεστίου, ψευδαργύρου, σιδήρου, μαγνησίου, φωσφόρου και αμινοξέων, ιδανική για τα κύτταρα του αίματος, την υγεία των δοντιών και των οστών και στην ακμή!
Προσθέστε τη σκόνη σε smoothies, χυμούς ή όπου θέλετε να δώσετε μια ζεστή, γλυκιά, καραμελενια γεύση.

You May Also Like

0 σχόλια