Σαλτσα πεστο με κασιους

by - 12:27 μ.μ.


Αυτό είναι ένα θαυμάσια απλό πιάτο που μπορείτε να το ετοιμάσετε σε μόλις δέκα λεπτά, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ιδανικό ως ένα γρήγορο γεύμα της εβδομάδας. Είναι το αγαπημένο μου πέστο, γευστικό και εξαιρετικά κρεμώδες, χάρη στο μείγμα κάσιους και αβοκάντο.


ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΣΤΟ
100g κάσιους για το πέστο και 50g κάσιους για να πασπαλίσετε 1 ώριμο αβοκάντο 1 και 1/2 λεμόνια 25 γραμμάρια φρέσκου βασιλικού 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 3 κουταλιές της σούπας νερό 2 κουταλάκια του γλυκού διατροφική μαγιά (αυτό είναι προαιρετικό, αφήστε το έξω εάν δεν έχετε) 1 σκελίδα σκόρδο Αλάτι

Μακαρόνια



ΜΕΘΟΔΟΣ:
Τοποθετήστε 50 γραμμάρια κάσιους σε έναν επεξεργαστή τροφίμων για λίγα δευτερόλεπτα, μέχρι να σπάσουν. Στη συνέχεια σε ένα τηγάνι για να καβουρδιστούν

Τώρα προσθέστε όλα τα συστατικά του πέστο, εκτός από τα ζυμαρικά, σε ένα μπλέντερ μέχρι το μείγμα να γίνει ομαλό και κρεμώδες. Στη συνέχεια, ρίξτε το πάνω από τα ζυμαρικά σας και πασπαλίστε με τα καβουρδισμένα κάσιους.

You May Also Like

0 σχόλια